SfatFarma logo sâmbătă, mai 14, 2016

Se apropie vara și concediile - trusa medicală de vacanță, nelipsită pentru un concediu fără griji ~ SfatFarma - Farmacistul tău online

Se apropie vara și concediile - trusa medicală de vacanță, nelipsită pentru un concediu fără griji



trusa de vancata

    Se apropie vara și cu toți așteptăm perioada concediilor. Pentru un concediu cu adevărat lipsit de griji, trebuie să vă pregătiți pentru situațiile neprevăzute, pregătind o mică trusă medicală de vacanță. Trusa de vacanță nu are voie să lipsească indiferent de destinație în care vă petreceți concediul. Cu siguranță că nimeni nu își dorește ca vreo boală sau vreo afecțiune medicală să îi dea peste cap concediul.
    Deși trusa de vacanță are elemente comune care trebuie să fie la îndemâna fiecăruia, se recomandă ca turiștii să țină cont și de locul în care pleacă atunci când adaugă medicamentele la trusă de vacanță.
    De exemplu, dacă vă veți petrece concediul la munte, este recomandat să aveți la îndemână plasturi, pălării și protecție solară, iar dacă vă veți petrece concediul la mare este recomandat să aveți în trusă de vacanță ochelari de soare, pălării, protecție solară și medicamente precum metoclopramid-ul.

trusa medicala

    Recomandări obligatorii pentru trusa de vacanță: 

    Soluție de dezinfectare: În cazul în care vă aflați în vacanță la munte riscul de a vă zgâria sau de a vă lovi este foarte mare. Imediat după leziune trebuie aplicată soluția de dezinfectare asupra locului cu pricina. De asemenea, într-o vacanță la mare, pielea piciorului poate să intre foarte ușor în contact cu arici de mare, pietre sau alte materiale tăioase. Imediat după leziune trebuie aplicată soluția de dezinfectare asupra locului cu princina.
    Plasturi: Odată ce ați dezinfectat rana, se recomandă să aplicați un plasture pe rană. În caz contrar, riscați ca alte substanțe să pătrundă în plagă și să agraveze situația, conducând chiar la o infecție.
    Bandaje: Ideale pentru luxații, entorse sau răni deschise.
    Antiinflamatoare: Este recomandat să aveți medicamente sau unguente antiinflamatoare la dumneavoastră pentru situații precum durerile musculare, luxații, dar și pentru problemele medicale precum dureri de cap, febra, răceala și gripa, loviturile etc.
    Calmante: E ideal să nu vă lipsească din trusă calmantele oriunde v-ați afla și diferent de momentul la care ne referim. Ele sunt benefice pentru durerile de cap, de dinți, de spate și multe altele.
    Termometru digital: Întotdeauna este bine să aveți la îndemână un termometru digital, pentru a afla într-un timp cât mai scurt temperatura persoanelor suspecte de febră.


V-a plăcut articolul? Nu uitați să vă abonați la noutăți!




0 comentarii până acum

Trimiteți un comentariu

smiley
:)
smiley
:(
smiley
:))
smiley
:((
smiley
=))
smiley
=D>
smiley
:D
smiley
:P
smiley
:-O
smiley
:-?
smiley
:-SS
smiley
:-f
smiley
d(
smiley
:-*
smiley
b-(
smiley
h-(
smiley
g-)
smiley
5-p
smiley
y-)
smiley
c-)
smiley
s-)
smiley
d-)
smiley
w-)
smiley
:-h
smiley
:X
Arată emoticoanele smiley