Ingrediente:
- 1/2 cutie cu foi de lasagna
- 300 g spanac
- 200 tofu
- 1 cutie cu roșii în suc propriu
- 50 ml lapte vegetal (orez, soia, migdale)
- 1 cățel de usturoi
- zeama de la jumătate de lămaie
- 10 frunze de busuioc
- sare
- piper
Metoda de preparare:
Puneți tofu într-un blender impreună cu zahărul, laptele, usturoiul, zeama de lămaie, frunzele de busuioc și sare după gust și mixați de câteva ori. Pasați roșiile cu tot cu suc și potriviți gustul de sare și piper. Turnați puțin sos de roșii pe fundul unui vas termorezistent. Așezați deasupra un strat de foi de lasagna, unul de spanac, un altul de sos de tofu. Alternați straturile pană la terminarea ingredientelor. Turnați deasupra restul de sos de roșii și puneți totul la cuptor, pentru 40-50 de minute.
Poftă bună!
V-a plăcut articolul? Nu uitați să vă abonați la noutăți!
0 comentarii până acum
Trimiteți un comentariu