Ingrediente:
- ulei
- 1 ceapă
- 1 ardei roșu
- 1 ardei galben
- 2 căței de usturoi
- 1/2 pudră chilli
- 1 lingură pudră chimen
- 1 conservă de fasole roșie
- 2 roșii
- sare
- 6 avocado
Mod de preparare:
Căliți ceapa, usturoiul și ardeii în ulei. Adăugați condimentele și amestecați bine. Adăugați și roșiile și fasolea roșie și fierbeți totul pentru jumătate de oră. Adăugați apă dacă este necesar. Între timp, curățați avocado și tăiați-i în jumătăți.
Umpleți fiecare jumătate de avocado cu umplutura rezultată și decorați cu fulgi de porumb și smântână de caju.
Poftă bună!
Umpleți fiecare jumătate de avocado cu umplutura rezultată și decorați cu fulgi de porumb și smântână de caju.
Poftă bună!
V-a plăcut articolul? Nu uitați să vă abonați la noutăți!
0 comentarii până acum
Trimiteți un comentariu