Ingrediente:
- 1 ½ căni de linte roșie hidratată și fiartă
- 2 căni de ceapă verde tocată
- ½ cană de mărar tocat
- zeamă de la o lămâie
- 2 linguri de ulei
- sare neiodata după gust
Mod de preparare:
Lintea se fierbe timp de 10 minute și la foc mic, sau în funcție de cât de repede s-a fiert. Nu lăsați totuși să fiarbă prea mult, fiindcă se va transforma în piure. Toate ingredientele se amestecă și salata este gata de servit. Este foarte, foarte sățioasă și peste măsură de gustoasă.
Poftă bună!
Lintea se fierbe timp de 10 minute și la foc mic, sau în funcție de cât de repede s-a fiert. Nu lăsați totuși să fiarbă prea mult, fiindcă se va transforma în piure. Toate ingredientele se amestecă și salata este gata de servit. Este foarte, foarte sățioasă și peste măsură de gustoasă.
Poftă bună!
V-a plăcut articolul? Nu uitați să vă abonați la noutăți!
0 comentarii până acum
Trimiteți un comentariu