Înainte de toate, trebuie să precizez că pentru a prepara această rețetă, aveți nevoie de un deshidrator.
Ingrediente:
- fulgi de quinoa - 500 g
- stafide jumbo - 100 g
- goji - 60 g
- cacao raw bucăți (nibs) - 30 g
- vanilie - partea interioară de la 3 păstăi
- sare de Himalaya - 1 vârf de cuțit
- apă - 100 ml
Mod de preparare:
Hidratam fructele de goji berry timp de 1 oră. Râșnim fulgii de quinoa, până obținem o făină fină. Amestecăm în blender stafidele și fructele de goji, (împreună cu apa în care ele s-au hidratat), până obținem o pastă fină și fluidă.
Punem într-un bol această pastă, făina de quinoa, bucățelele de cacao, vanilia, praful de sare și apoi le frământăm bine, până la completa omogenizare. Dacă mai e nevoie adăugăm apă.
Întindem, pe tăvița deshidratorului, în strat subțire, compoziția, o presăm și o nivelăm foarte bine și în final o tăiem cu o formă.
Lăsăm la deshidratat 12 ore, după care desprindem biscuiții de pe tăviță și îi lăsăm direct pe sita deshidratorului, pentru încă 12 ore.
Poftă bună!
V-a plăcut articolul? Nu uitați să vă abonați la noutăți!
0 comentarii până acum
Trimiteți un comentariu