Ingrediente:
- 2 linguri semințe floarea soarelui (hidratate minim 2 ore)
- o mână de spanac crud/opărit (aici e crud)
- 2 roșii
- un cățel usturoi
- oregano uscat
- busuioc uscat
- lămâie
- sare
- piper
Se face un sos din cele 2 roșii, tăiate mărunt, pe foc mic 2-3 minute. După ce se ia de pe foc se adaugă usturoiul, tăiat mărunt, oregano, puțină sare și puțin piper.
Apoi, în blender, se pun cele 2 linguri de semințe de floarea soarelui, cu 2 linguri de apă și se face o pastă. Se scoate din blender și se adaugă zeama de lămâie, busuioc și piper .
Se stropește spanacul cu lămâie și se servește.
Poftă bună!
V-a plăcut articolul? Nu uitați să vă abonați la noutăți!
0 comentarii până acum
Trimiteți un comentariu