- Faceți alegeri inteligente! Alcătuiți-vă o dietă care să vă ajute și cu care să vă simțiți confortabil!
- Când vă pregătiți masa, gândiți-vă că ceea ce aveți în farfurie trebuie să corespundă structurii corpului dumneavoastră (70% apă, 7% proteine, 1-2% minerale, etc.)
- Mâncați fructele separat, sau cu cel puțin cu 20-30 minute înainte de masă. Nu amestecați fructele, mai ales cele dulci (bananele) cu cele acide (portocalele)
- Ori de câte ori este posibil, consumați alimente organice, produse în condiții ecologice
- În ceea ce privește cantitatea din farfurie, nu mâncați totul "dintr-un foc", niciodată! Mâncați cât se poate de încet
- Înainte de a mai cere o porție, așteptați 5-10 minute
- Mâncați mai multe legume verzi! Alcalinizați-vă organismul cu sucuri “verzi”
- Reduceți consumul de: carbohidrați rafinați, grăsimi prelucrate, carne, cofeină, deserturi
V-a plăcut articolul? Nu uitați să vă abonați la noutăți!
Încerc să respect toate astea, dar nu prea îmi reușește
RăspundețiȘtergereÎntr-adevăr, este greu, dar nu imposibil. Dacă nu reușiți să atingeți toate obiectivele dintr-un foc, încercați cu pași mărunți, în schimb. Gândiți-vă că, sănătatea dumneavoastră este cea mai importantă.
Ștergere