Prăjitură cu mere raw vegană. O bunătate, cu un miros atât de plăcut.
Ingrediente crustă:
- o cană mare făină de migdale
- jumătate cană nuci românești
- o linguriță mesquite
- o linguriță extract vanilie
- 3-4 linguri sirop de arțar
- 2-3 linguri unt de cocos topit
- puțină coajă de lămâie
Am pus făina de migdale cu nucile în robot până au ajuns și nucile la consistența unei făini. Apoi am adăugat restul de ingrediente și am mai amestecat timp de 1 minut.
Ingrediente umplutură:
- 3-4 mere rase stropite cu zeamă de lămâie
- o lingură sirop arțar
- scorțișoară pudră
- 2 linguri făină de migdale
- o linguriță extract vanilie
Se amestecă cu lingura întreagă compoziție. Se pune într-un inel modular, întâi crusta, apoi umplutura și se ornează cu glazură.
Ingrediente glazură:
- o lingură unt cacao topit
- o lingură unt cocos topit (sau numai un singur fel de unt, cocos/ cacao)
- o lingură rasă de scorțișoară
- o lingură sirop arțar sau miere
Se ornează cu glazură, apoi se lasă la frigider cam o oră.
Poftă bună!
V-a plăcut articolul? Nu uitați să vă abonați la noutăți!
0 comentarii până acum
Trimiteți un comentariu