Ușor de făcut, folosind ingrediente puține și rezultatul este foarte bun!
Ingrediente:
- o cană mare de făină de migdale (hidratată câteva ore)
- o cană de fulgi de cocos, râșniți
- coajă de lămâie bio
- sirop arțar cam 3-4 linguri (sau miere, sirop de curmale)
- o piersică și o nectarină tăiată mărunțel
- 2 linguri unt de cocos (topit)
- extract de vanilie
- o lingură de mesquite (se poate și fără)
Mod de preparare:
Am pus făina de migdale la hidratat, câteva ore, cu trei sferturi de cană de apă. S-a făcut ca o smântână groasă, făina de migdale absorbind aproape toată apa, în câteva ore. Am adăugat, apoi și fulgi de cocos, atât cât să iasă aluatul mai tare; cu aproximație, o cană. Am pus peste aluat celelalte ingrediente, am amestecat și am pus în forma de tort.
Am tăiat 2 piersici, feliuțe și am ornat, iar deasupra lor am picurat o lingură de miere, peste toate feliuțele. Am pus și zahăr de cocos deasupra, numai puțin, cât am apucat între 2 degete. Apoi am dat la congelator, cam pentru o oră.
Poftă bună!
V-a plăcut articolul? Nu uitați să vă abonați la noutăți!
0 comentarii până acum
Trimiteți un comentariu