SfatFarma logo duminică, septembrie 10, 2017

Testare NeoBulle - natural și eficient pentru erupții dentare și dureri de dinți ~ SfatFarma - Farmacistul tău online

Testare NeoBulle - natural și eficient pentru erupții dentare și dureri de dinți



ulei calmant


    Am așteptat neradatoare să testez uleiul calmant Neobulle pentru erupții dentare, pentru că tocmai trec prin această perioadă cu Maya, care are 1 an și 4 luni și îi ies 4 măsele în același timp, roade tot ce prinde, îi curg multe baluțe și are zile în care este foarte mârâită și clar deranjată de durerile de dinți.
     Nu am vrut să folosim geluri din farmacii, care conțin substanțe pe care nu doresc să le întroduc copilului, și (noroc cu prietenele care au copii mai mărișori) am aflat de acest gel pentru gingii 100% natural, care mi-a fost recomandat de o prietenă grijulie.
    Mi-a plăcut în primul rând pentru că este 100% natural, și conține doar: prunus armeniaca kernel oil (ulei de sâmbure de cais), hypericum perforatum oil (ulei de sunătoare), olea europea fruit oil (ulei de măsline), lavandula latifolia oil (ulei de lavandă latifolia), melaleuca alternifolia leaf oil (ulei de arbore de ceai), helichrysum italicum oil (ulei de helichrysum italicum), anthemis nobilis flower oil (ulei de musețel), eugenia caryophyllus oil (ulei de cuișoare).
    Calmează gingiile bebelușului, dar și durerile dentare și gingivale ale adultului. Durerea e atenuată datorită uleiului de cuișoare, lavandei și mușețelului. Gingiile sunt calmate cu sunătoare și helichrysum.
    Mie mi-a plăcut mult și cum miroase și mi s-a părut eficient, după 10-15 minute Maya parcă uita de durere. Singurul minus mi se pare gustul destul de puternic de cuișoare (gust care mie, personal, îmi place), care nu e tocmai pe gustul Mayei, dar ea este o bebică foarte mofturoasă, căreia, în afară de laptele matern, mămăligă și paste, nu prea îi plac prea multe lucruri.
    Are și un termen de garanție cam de 1 an și jumătate, așa că și asta este un punct forte.
    Așadar, îl recomand pentru bebeluși cu dureri și erupții dentare. Natural și eficient :) Îl puteți găsi pe internet.
    Testat. Plăcut. Îi acord 4.5 stele din 5 (singurul mic inconvenient fiind gustul, dar pe alți copii a părut să nu îi deranjeze).

V-a plăcut articolul? Nu uitați să vă abonați la noutăți!




0 comentarii până acum

Trimiteți un comentariu

smiley
:)
smiley
:(
smiley
:))
smiley
:((
smiley
=))
smiley
=D>
smiley
:D
smiley
:P
smiley
:-O
smiley
:-?
smiley
:-SS
smiley
:-f
smiley
d(
smiley
:-*
smiley
b-(
smiley
h-(
smiley
g-)
smiley
5-p
smiley
y-)
smiley
c-)
smiley
s-)
smiley
d-)
smiley
w-)
smiley
:-h
smiley
:X
Arată emoticoanele smiley