Ingrediente:
- 500 g fasole boabe
- 1 țelină
- 5 căței de usturoi
- 2 cepe potrivite
- 2 morcovi
- sare
- piper
- 4 linguri ulei
- o lingură de suc de roșii
- ardei capia
Metoda de preparare:
Fasolea se pune la înmuiat în apă rece vreo 12 ore, pentru a fierbe mai ușor. Se schimbă apa și se pune la fiert într-o oală. Schimbăm din nou apa după ce a fiert 30 de minute. Apoi adăugăm morcovii, o ceapă și țelină. După ce fasolea a fiert, o punem la scurs într-o strecurătoare. Pasăm fasolea împreună cu celelalte legume, adăugăm usturoiul, sarea, piperul și 2 linguri de ulei. Călim cealaltă ceapă, adăugăm sucul de roșii și ardeiul și le punem peste fasolea bătută.
Poftă bună!
V-a plăcut articolul? Nu uitați să vă abonați la noutăți!
0 comentarii până acum
Trimiteți un comentariu