SfatFarma logo duminică, aprilie 29, 2018

Ce este cu adevărat "hrana vie" despre care se vorbeşte aşa de mult? ~ SfatFarma - Farmacistul tău online

Ce este cu adevărat "hrana vie" despre care se vorbeşte aşa de mult?



hrana vie

     Hrană vie este mai mult decât o dietă, este un stil de viață. Se bazează pe o alimentație pe bază de alimente 100% naturale, provenite din surse vegetale crude: nuci, semințe, fructe, legume și ierburi, neprocesate termic.
    Hrana vie ajută organismul să fie ferit de boli, consumând această alimentație naturală, corpul se poate vindeca complet într-o perioadă ce variază de la individ la altul. Astfel se pot vindeca cele mai grave boli, printre care cancerul, diabetul, boliile de inimă sau obezitatea.
    Din nefericire majoritatea oamenilor nu trec de bunăvoie la regimul de viață natural, al alimentației pregătite fără foc, decât atunci când încep să-și dea seama că nu mai există o altă cale de scăpare.
    Consumați doar hrană vie, și nu vă veți îmbolnăvi. Este aproape de necrezut că tot ceea ce se știe în domeniul gastronomiei de atâta timp, este tot mai mult împotrivă oamenilor, este otrăvitor și ucigător. Fierberea, coacerea, prăjirea produselor vii, ne omoară încet dar sigur. Dacă acest fapt ar fi înțeles de oameni, nu ar mai exista brutării, măcelarii, fastfood-uri și multe altele ce ne distrug sănătatea.
    Bolile de care suferă omul, sunt determinate în mare parte de alimentație. În alimentația crudă, se află secretul sănătății pe care îl căutăm adesea fără succes.
    Cei care doresc să slăbească ar trebui să utilizeze o alimentație formată integral din crudități. Hrana moartă preparată termic, fiartă, prăjită sau coaptă, impurifică sângele, slăbind organismul. Prin crudități, toate toxinele sunt dizolvate și eliminate.
    Alături de hrană, pentru o sănătate de fier, avem nevoie de o viață cumpătata, fără tutun, alcool, nopți nedormite și stres. Mișcarea fizică, joacă și ea un rol important.

V-a plăcut articolul? Nu uitați să vă abonați la noutăți!




0 comentarii până acum

Trimiteți un comentariu

smiley
:)
smiley
:(
smiley
:))
smiley
:((
smiley
=))
smiley
=D>
smiley
:D
smiley
:P
smiley
:-O
smiley
:-?
smiley
:-SS
smiley
:-f
smiley
d(
smiley
:-*
smiley
b-(
smiley
h-(
smiley
g-)
smiley
5-p
smiley
y-)
smiley
c-)
smiley
s-)
smiley
d-)
smiley
w-)
smiley
:-h
smiley
:X
Arată emoticoanele smiley