În dimineața asta m-am trezit cu gândul să pregătesc pentru prânz o minunată porție de spaghetti cu pesto, dar dezamăgirea mi-a fost tare mare când am constatat că dovleceii mei se ofiliseră întratât încât nu mai puteau fi folosiți în nici un chip. Așa că dezarmată, am aruncat un ochi în frigider, fără prea mari speranțe, asta pentru că în frigiderul nostru, chiar acum, cam bate vântul. Resemnată, am început să adun ultimele resurse... un fir de ceapă verde, un avocado, 3 ardei grași, jumătate de castravete, o roșie și ceva brânzică de caju... Iată ce a ieșit:
Ingrediente pentru 2 ardei grași mari:
1 roșie
1 fir de ceapă verde
1 ardei gras roșu mic
1/2 castravete lung
1 avocado
6-8 frunze de busuioc
1 praf de sare de Himalaya
brânză topită vegană
câteva picături de sos de soia crud
Toate bunătățile de mai sus se taie în cubulețe mărunte, mărunte și se lasă într-un bol până când curățăm 2 bucăți de ardei grași mari și frumoși. După ce ați tăiat ardeii (vezi imaginea de mai sus), se tapetează pereții cu brânză și se îndeasă cu restul ingredientelor. Se servește ca atare!
V-a plăcut articolul? Nu uitați să vă abonați la noutăți!
0 comentarii până acum
Trimiteți un comentariu