SfatFarma logo duminică, iunie 23, 2019

5 pași pentru a vindeca dinții de carii ~ SfatFarma - Farmacistul tău online

5 pași pentru a vindeca dinții de carii



vindeca dintii


Modalitatea adecvată de a avea o sănătate excelentă a dinților este igiena orală și nutriția adecvată. Există multe cauze ale cariilor dentare, cum ar fi lipsa vitaminelor solubile în grăsimi, cum ar fi D și A, lipsa mineralelor din dietă, dieta standard americană plină de alimente prelucrate și de dezechilibru hormonal.


Dieta bogată în acid fitic se produce natural pe cele mai multe legume, nuci și boabe. Acidul poate fi îndepărtat prin înmuierea nucilor, boabelor și legumelor peste noapte în apă in câte 1 kg. de suc de lămâie sau oțet.

* Consumaț alimente bogate in nutrienți *
Consumul de minerale și vitamine poate împiedica degradarea dinților și poate chiar să o învingă. Trebuie să consumați legume cu frunze verzi și grăsimi sănătoase cum ar fi nuci, semințe, avocado și ulei de nucă de cocos.

* Ulei de masaj *
Acesta a fost folosit de mai multe secole și este un tip de detoxificare orală. Ar trebui să clătiți gura cu o cremă de ulei de nucă de cocos timp de douăzeci de minute și apoi sa scuipati. Începeți să faceți acest lucru timp de trei sau cinci minute și sa creșteți treptat până la douăzeci de minute. Această metodă poate, de asemenea, să trateze gingivita, durerile de cap, alimentele etc.procesate și dezechilibrul hormonal.”


Îndepărtați acidul fitic *
Alimentele bogate în acid fitic sunt boabe, nuci, fasole și semințe, dar asigurați-vă că acestea nu sunt OMG-uri.
Acest acid poate împiedica organismul să absoarbă mineralele din alimente. Se scurge din corp, oase si dinti in acelasi timp. Evitați alimentele care conțin cantități mari de acid.

* Folosiți pastă de dinți mineralizantă *
Pastele de dinți care nu conțin fluoruri pot fi cu adevărat costisitoare și mulți dintre noi nu si le pot permite.
Dar puteti să va faceti una acasă.
Veți avea nevoie de o jumătate de linguriță, ¼ linguriță de extract de menta 1 lingurita de cloroplil cu aromă de menta,o jumatate de lingurita de apa filtrata, ¼ lingurita de ulei de nucă de cocos, 1/4 lingurita de bicarbonat de sodiu și trei bucăți de argilă de diatomee de calitate alimentară.
Mulți cred că cavitățile nu pot fi vindecate în mod natural, dar pasta de dinți este grozavă, precum și celelalte sfaturi de sus sunt. Încercați-le și vindecați-va cavitățile.

V-a plăcut articolul? Nu uitați să vă abonați la noutăți!




Un comentariu:

smiley
:)
smiley
:(
smiley
:))
smiley
:((
smiley
=))
smiley
=D>
smiley
:D
smiley
:P
smiley
:-O
smiley
:-?
smiley
:-SS
smiley
:-f
smiley
d(
smiley
:-*
smiley
b-(
smiley
h-(
smiley
g-)
smiley
5-p
smiley
y-)
smiley
c-)
smiley
s-)
smiley
d-)
smiley
w-)
smiley
:-h
smiley
:X
Arată emoticoanele smiley