SfatFarma logo sâmbătă, septembrie 22, 2018

Despre mine ~ SfatFarma - Farmacistul tău online

Despre mine


Vă invit să faceți cunoștință cu mine:

Cristina SfatFarma

Sunt de profesie farmacist, am terminat Facultatea de Medicină și Farmacie "Iuliu Hațieganu" din Cluj-Napoca, de asemenea fiind si nutriționist-dietetician, aceasta fiind a doua facultate pe care am terminat-o. Din dorința de a ajuta oamenii, am ales să urmez aceste profesii. Pentru orice nelămuriri, vă stau la dispoziție!  Puteți să îmi puneți întrebări în secțiunea "Întrebați-mă!" sau direct, la adresa de e-mail: sfatfarma@gmail.com.
De asemenea, voi încerca să postez regulat articole interesante și utile pe blogul meu. Fiecare articol va fi conceput pentru a vă informa despre cum trebuie adoptat un stil de viață sănătos, fundamentat de o alimentație vie și mișcare.

Prin intermediul acestui site nu voi încearca să promovez nici un medicament. Doresc doar să fiți conștienți de modul corect de administrare al acestora (în caz că trebuie să le luați), precum și de eventualele interacțiuni medicamentoase sau efecte adverse posibile. 
De asemenea doresc să vă țin la curent cu cele mai noi recomandări în acest domeniu. Vreau ca acest site să devină "farmacopedia" la îndemâna oricui.

Profilul meu personal de Facebook: 

Diploma mea de licență - Farmacie - Universitatea de Medicină și Farmacie "Iuliu Hațieganu" Cluj-Napoca:
Diploma mea de licență

Dacă sunteți conectați prin Facebook, ne puteți ajuta prin faptul că dați LIKE și SHARE la pagină! Astfel voi putea ajuta, în caz de nevoie și rudele sau prietenii dumneavoastră. Vă mulțumim!


Dacă ați fost mulțumiți de serviciile noastre, puteți să ne și donați o sumă hotărâtă de dumneavoastră, apăsând butonul Donate!
Donarea e posibilă cu cardul bancar sau dacă aveți un cont PayPal.
Vă mulțumim!
PayPal - The safer, easier way to pay online!