Ingrediente:
- 70g făină de năut
- zeama de la jumătate de lămâie
- 1.5g praf de copt
- sare (după gust)
- condimente (la alegere) (boia afumată, usturoi granulat, turmeric etc.)
- apă (suficientă pentru a obține o consistență similară cu cea a compoziției de clătite)
- legume (la alegere) (ciuperci, spanac, măsline, ardei grași, ceapă verde, etc.)
Mod de preparare:
Într-un bol amestecați făina de năut, sucul de lămâie, praful de copt și condimentele; adăugați apă până când se obține consistența compoziției de clătite.
Tăiați legumele alese și într-o tigaie cu puțin ulei încins sotați-le pe cele care necesită asta - (ceapă, ciuperci, ardei etc.).
Adăugați în tigaie pasta obținută anterior și amestecați astfel încât compoziția să nu se ardă. Adăugați legumele care nu trebuiau sotate (măsline, roșii, etc.).
Omletă fără ou este gata atunci când amestecul este bine făcut și în interior.
Poftă bună!
V-a plăcut articolul? Nu uitați să vă abonați la noutăți!
0 comentarii până acum
Trimiteți un comentariu