SfatFarma logo sâmbătă, mai 16, 2020

Te ajut să slăbeşti! Programul 5 kg în 30 de zile ~ SfatFarma - Farmacistul tău online

Te ajut să slăbeşti! Programul 5 kg în 30 de zile




Programul 5 kg în 30 de zile s-a conturat  în timp, din nevoia tot mai mare a celor cu care interacţionez zi de zi!
De ce sa alegi programul 5 kg în 30 de zilePentru că  ai nevoie de îndrumare, încurajare și motivatie pe tot parcursul celor 30 de zile, cât și după atingerea ţintei propuse. 
Programul 5 kg în 30 de zile este gândit astfel încât, să te ajute să slăbeşti,  să-ţi recapeţi vitalitatea,  să uiţi de oboseala cronică şi să-ţi reechilibrezi eventualele probleme de sănătate, într-un cuvânt, să redevii sănătos.
Programul îți va demonstra că nutriţia este despre ceea ce se întâmplă la nivel celular cu nutrienţii şi despre cât de importante sunt cantitatea, calitatea, modul de preparare a mâncării şi programul de servire al meselor.
Nutriţia prin ramurile sale, nutrigenetică şi nutrigenomică, face paşi mari, rapizi şi importanţi către o medicină nouă, care ani la rând a uitat să ia în considerare pentru prevenţie şi vindecare, însuşi combustibilul de zi cu zi al oricărui organism uman, adică  alimentul.
Practic, programul 5 kg în 30 de zile, te va educa pe tine şi implicit pe cei dragi ţie!
Corpul ştie şi poate să slabească, doar că tu ai nevoie să înveţi cum funcţionează el şi sa-l ajuţi în conformitate cu nevoile lui fiziologice!
Dietele mai mult sau mai puţin cunoscute, suplimentele minune, sunt „capabile” să-ţi arate kilograme în minus pe cântar, dar de cele mai multe ori cu yo-yo după yo-yo, frustrare, lipsă de motivaţie şi uneori cu dezechilibre organice greu de remediat.
Adevărul este că, dietele trebuie înlocuite cu un stil de viaţă sănătos, care să fie „sursa” sănătăţii tale până la adânci bătrâneţi!
Ştiu ca până la vârsta asta ai avut multe de învăţat, de la matematica, istorie, contabilitate, engleza, informatică şi toate cele necesare  societăţii în care trăim, mai puţin, cum funcţionează corpul în care vieţuieşti, zi de zi!
De data aceasta, ai nevoie doar de 30 de zile pentru a învâţa despre sănătatea ta
- Vei afla ce înseamnă nutriţia optimă şi principiile de funcţionare ale corpului uman;
- Vei afla cum să aplici în mod practic, ştiinţa nutriţiei, în bucătărie, pentru a pierde surplusul de kilogramele sau a regla eventualele probleme de sănătate, inşuşindu-ti obiceiuri alimentare noi şi valoroase;
- Vei deveni cel mai bun observator al tău, acceptând că transfomarea şi adaptarea la o alimentatie adecvată cer educaţie, atenţie, răbdare şi motivaţie;
- Vei conştientiza faptul că, menţinerea greutăţii potrivite statusului tău fiziologic, are legatură nu doar cu alimentaţia si fiziologia umana, ci şi cu emoţiile tale;
- Vei învăţa şi vei avea puterea să te „ridici” ori de cate ori vei avea „căderi” alimentare şi emoţionale, fără învinovaţiri şi renunţări la drumul cel drept;
- Vei înţelege că slăbitul poate fi simplu de realizat, daca respecţi nevoile fiziologice ale organismului, dar nu uşor, daca mănânci  în totală neconcordanţă cu acestea şi ceea ce simţi;
- Vei învăţa cum să-ţi gestionezi TIMPUL necesar pregătirii meselor, printre nenumaratele  îndatoriri de zi cu zi;
- Vei face parte din grupul online de susţinere şi împărtăşire al programului, atâta timp cât tu consideri că ai nevoie;
- Vei primi un chestionar tip anamneză, jurnal alimentar personalizat, listă de cumpăraturi, reţete, emailuri şi mesaje de susţinere, cât de des ai nevoie, articole educaţionale săptamânale, monitorizarea atentă a jurnalului alimentar.
– Nu uita, pe tot parcursul programului îţi voi fi  alturi, ori de câte ori vei avea nevoie!
Costul programului este de 600 RON.
Plata o vei face prin transfer bancar.
Înscrie-te şi tu în program, scriind un e-mail la adresa cris@vegnutrition.ro, prin care îţi exprimi dorinţa de participare, detaliile le vei primi prin email. 
Achitarea primei tranşe, presupune intrarea imediată în program şi primirea chestionarului, tip anamneză spre completare.
Ulterior vei primi toate celelalte materiale necesare începerii programului 5 kg în 30 de zile.
Pentru detalii, va rog consultati pagina VegNutrition. Daca vrei mai mult, pot oferi si programe pe 3 si pe 6 luni, la preturi si mai avantajoase.
Cu educaţie, consecvenţă şi motivaţie, corpul ştie cum să „lucreze” pentru sănătatea ta!
Da, sănătatea se învaţă şi este mai bună decât toate!

V-a plăcut articolul? Nu uitați să vă abonați la noutăți!




0 comentarii până acum

Trimiteți un comentariu

smiley
:)
smiley
:(
smiley
:))
smiley
:((
smiley
=))
smiley
=D>
smiley
:D
smiley
:P
smiley
:-O
smiley
:-?
smiley
:-SS
smiley
:-f
smiley
d(
smiley
:-*
smiley
b-(
smiley
h-(
smiley
g-)
smiley
5-p
smiley
y-)
smiley
c-)
smiley
s-)
smiley
d-)
smiley
w-)
smiley
:-h
smiley
:X
Arată emoticoanele smiley