Ingrediente:
Dacă folosiți năut uscat, să îl lăsați la înmuiat peste noapte. Fierbeți năutul, până se înmoaie complet-aproximativ 30 minute (dacă l-ați lăsat la înmuiat înainte). Scurgeti aproape toată apa printr-o sită, dar lăsați un pic în oală pentru pasare. Pasați bine năutul fiert și condimentați-l după gust.
Poftă bună!
- 200g năut uscat sau din conservă
- 50g tahini - pastă de susan
- sare
- o legătură mică pătrunjel (opțional)
Dacă folosiți năut uscat, să îl lăsați la înmuiat peste noapte. Fierbeți năutul, până se înmoaie complet-aproximativ 30 minute (dacă l-ați lăsat la înmuiat înainte). Scurgeti aproape toată apa printr-o sită, dar lăsați un pic în oală pentru pasare. Pasați bine năutul fiert și condimentați-l după gust.
Poftă bună!
V-a plăcut articolul? Nu uitați să vă abonați la noutăți!
0 comentarii până acum
Trimiteți un comentariu