Dacă mi-a fost vreodată dor de un aliment de când am devenit vegană, acela a fost cu siguranță brânza. Cât de bucuroasă am fost să descopăr faptul că nu ești nevoit să te privezi de ea, în bucătăria vegană crudă, totul este posibil! Iată o rețetă minunată de pastă de brânză, pe cât de simplă pe atât de gustoasă. Succes!
Ustensile:
Robot de bucătărie
Ingrediente:
200 grame de nuci caju hidratate*, crude
2 căței de usturoi
zeama de la o lămâie
sare de mare sau sare de Himalaya
puțină apa
* Nucile caju se lasă în apă pentru aproximativ 2 ore
Se introduc toate ingredientele în robotul de bucătărie, și se procesează până devine o pastă cremoasă. La nevoie se mai adaugă puțină apă, pentru a facilita procesarea și a ajunge la consistența dorită.
În funcție de gusturile și preferințele fiecăruia se mai poate adăuga unul dintre următoarele ingrediente, asta pentru a da un plus de savoare: roșii uscate la soare, gogoșari sau ardei gras, ceapă verde, ierburi aromate și lista poate continua.
Poftă bună!
V-a plăcut articolul? Nu uitați să vă abonați la noutăți!
Wow!
RăspundețiȘtergere