SfatFarma logo vineri, mai 10, 2019

Alimentul minunat și esențial în detoxifierea organismului! ~ SfatFarma - Farmacistul tău online

Alimentul minunat și esențial în detoxifierea organismului!




Șansele sa fi mâncat o ridiche înainte, sunt extrem de mari. Ei bine, este timpul sa aflati cate beneficii minunate asupra organismului are ridichea.
De exemplu, ridichea este un aliment alcalin, care este foarte util în menţinerea echilibrului pH-ului sub control. Ce altceva poate face ridichea? Citiţi mai departe pentru pentru a afla beneficiile pentru sănătate remarcabile ale ridichilor.

1.Tratament împotriva icterului
Ridichea poate fi un remediu natural perfect pentru icter. În timp ce icterul este de obicei considerat ca apare numai la sugari, de fapt poate apărea si la adulţi. Dacă observaţi o decolorare gălbuie a pielii, mucoaselor si albul ochilor, poate doriţi o evaluare de către medicul dumneavoastră. Acest lucru ar putea fi rezultatul nivelurile mai mari decât normale ale bilirubinei în sânge, şi deşi nu este o boala, ar putea fi un indiciu de ceva mai serios.
Ridichea se potriveşte datorita proprietatilor sale de detoxifiere ajuta pentru a curăţarea sângele de toxine şi deşeuri. Ridichea pare capabil de a elimina bilirubina, care stabilizează producţia. Folosind ridichile negre si frunze de ridichi a fost cunoscut benefica in detoxifierea.

2.Reduce durerea osoasa
Vitamina C este esentiala in producerea de colagen, care face parte din ceea ce face mult-necesare cartilajul din corpurile noastre. Cand ne gandim la vitamina C, avem adesea o viziune de portocale şi suc de portocale, dar stiaţi că ridichile sunt de fapt alimente de top in continutul de vitamina C? Ridichile oferi 17,2 mg per portie, care este aproximativ 29 % din necesarul zilnic  Vitamina C este un antioxidant care poate ajuta la limitarea deteriorarii cartilajului care poate fi cauzat de radicalii liberi din organism. În cele din urmă, acest lucru poate ajuta pe cineva care a fost diagnosticat cu artrita, precum şi pentru a preveni .

3.Reglarea tranzitului digestiv
Fibrele alimentare, regasite in cantitati importante in ridichi, ajuta la reglarea tranzitului intestinal, prevenirea constipatiei si imbunatatirea functionarii sistemului digestiv si excretor.

4.Prevenirea infectiilor urinare
Datorita proprietatilor diuretice, ridichile cresc productia de urina si inhiba dezvoltarea infectiilor de la nivelul tractului urinar si al rinichilor.

5.Favorizarea pierderii in greutate
Cu un continut caloric redus, ridichile rosii regleaza si apetitul alimentar, contribuind la pierderea mai usoara in greutate. Intrucat au un continut bogat in fibre si un indice glicemic scazut, aceste legume stimuleaza miscarile intestinale si cresc rata metabolica.

6.Tratarea anumitor tipuri de cancer
Vitamina C, antocianinele, antioxidantii puternici si acidul folic din ridichile rosii ajuta la cresterea eficacitatii tratamentului in cazul mai multor tipuri de cancer oral, stomacal, intestinal, renal sau de colon.
Tot ridichile contribuie la vindecarea afectiunilor cutanate si a intepaturilor de insecte, reduc febra, previn si trateaza afectiunile respiratorii (au proprietati antimicrobiene si decongestionante) si amelioreaza simptomele dispepsiei.

V-a plăcut articolul? Nu uitați să vă abonați la noutăți!




0 comentarii până acum

Trimiteți un comentariu

smiley
:)
smiley
:(
smiley
:))
smiley
:((
smiley
=))
smiley
=D>
smiley
:D
smiley
:P
smiley
:-O
smiley
:-?
smiley
:-SS
smiley
:-f
smiley
d(
smiley
:-*
smiley
b-(
smiley
h-(
smiley
g-)
smiley
5-p
smiley
y-)
smiley
c-)
smiley
s-)
smiley
d-)
smiley
w-)
smiley
:-h
smiley
:X
Arată emoticoanele smiley