SfatFarma logo joi, iunie 20, 2019

Acesta este ucigașul obezitații. Slabiți 30 de kg în 30 de zile cu o singură rețetă ~ SfatFarma - Farmacistul tău online

Acesta este ucigașul obezitații. Slabiți 30 de kg în 30 de zile cu o singură rețetă



dieta slabit

Experții cred că unele dintre cele mai benefice metode de pierdere în greutate sunt cele care vă ajută să accelerați metabolismul. O modalitate de a realiza acest lucru este cu ajutorul alimentelor naturale, în special condimentele.

Puterea condimentelor
Potrivit unui studiu efectuat de Universitatea de Științe Medicale din Iran, au existat 88 de femei supraponderale care au consumat alimente sănătoase și au mâncat mai puțin de 500 de calorii pe zi. Cu toate acestea, un grup a consumat 3 grame de chimen zilnic amestecat cu 140 de grame de iaurt pe stomacul gol, în timp ce celălalt grup a consumat iaurt, dar fără chimen. Fostul grup a slabit cu 14 kg mai mult decât celalalt grup.
De ce este chimenul atât de benefic pentru persoanele care doresc să slabeasca?
Chimenul are o abundenta de filosterole care are puterea de a preveni retentia colesterolului in organism. De asemenea, accelerează metabolismul și încurajează pierderea în greutate. Prin urmare, dacă ați încercat să slabiti , dar nimic nu pare să vă ajute, este timpul să adăugați chimen în dieta zilnică și să vedeți ce se întâmplă.

Bonus
5 alimente pe care nu trebuie să le spălați înainte de gătit și 5 pe care trebuie să le spălaţi întotdeauna
Fructe și legume cu piele comestibilă
Dacă observați că fructele și legumele cu piele comestibilă sunt curate și strălucitoare, nu înseamnă că nu trebuie să le spălați acasă. Este absolut necesar.
Nu utilizați săpun. Doar uscați hrana cu un prosop de hârtie sau un șervețel după un “duș rece”.

Nuci
De aceea ar trebui să spălați întotdeauna bananele, pepeni, pepeni verzi și alte fructe și legume cu piele necomestibilă înainte de a le mânca.
Nu contează cât de bine decojim aceste alimente, bacteriile de pe piele vor ajunge oricum pe partea comestibilă.
La fel ca și carnea de pui, nu ar trebui să spălați carne proaspătă (carne de vită, carne de porc, carne de vită, miel) deoarece spălatul ajută bacteriile să se
răspândească la chiuveta de bucătărie și la mâini. Puteți scăpa de bacterii cu temperaturi ridicate.
Indicație: Înainte de a găti, folosiți șervețele pentru a îndepărta sucul de carne de pe suprafața sa. După aceea, folosiți săpun și apă caldă pentru a vă spăla mâinile.
Bacteriile de pe puiul proaspăt sunt foarte periculoase pentru sănătatea noastră. Cel mai bine cunoscut dintre toate este salmonella.

Mulți oameni cred că spălarea puiului înainte de gătit ajută la rezolvarea acestei probleme, dar nu este adevărat.
Când speli carnea de pui, apa pe care o folosești ajută bacteriile să se răspândească în mâini și chiuveta de bucătărie.
Dacă începi să gătești imediat, toate bacteriile vor muri. Potrivit celor mai buni bucătari, este mai bine să fierbeți puiul de două ori: după ce apa se fierbe prima dată, ar trebui să schimbați apa și să continuați fierberea.

O substanță specială este adesea pusă pe ouă pentru ai proteja de contaminarea cu bacterii. Apa distruge această protecție, deci nu ar trebui să spălați ouăle.
Nu puteți păstra ciupercile sub apă timp îndelungat sau le puteți înmuia: absorb foarte bine apa. Este mai bine să le clătiți repede și să le uscați cu un prosop de hârtie.
Ar trebui să faceți acest lucru chiar înainte de gătit. În caz contrar, ele vor strica și își vor pierde elasticitatea.

V-a plăcut articolul? Nu uitați să vă abonați la noutăți!




0 comentarii până acum

Trimiteți un comentariu

smiley
:)
smiley
:(
smiley
:))
smiley
:((
smiley
=))
smiley
=D>
smiley
:D
smiley
:P
smiley
:-O
smiley
:-?
smiley
:-SS
smiley
:-f
smiley
d(
smiley
:-*
smiley
b-(
smiley
h-(
smiley
g-)
smiley
5-p
smiley
y-)
smiley
c-)
smiley
s-)
smiley
d-)
smiley
w-)
smiley
:-h
smiley
:X
Arată emoticoanele smiley