SfatFarma logo vineri, iunie 07, 2019

Cum să elimini ciuperca de la unghia piciorului cu ulei de oregano ~ SfatFarma - Farmacistul tău online

Cum să elimini ciuperca de la unghia piciorului cu ulei de oregano



ciuperca picior

Dacă observați că unghiile de la picioare isi schimba culorile sau ca sunt putin mai groase, atunci s-ar putea sa va confruntati cu ciuperca. Ciuperca este ceea ce se produce atunci cand se infecteaza fie unghia fie pielea de sub ea. Pentru ca o infecție fungică să aibă loc, trebuie să fie de obicei, fisuri în unghie sau piele.
Una dintre cele mai eficiente remedii naturale este uleiul de oregano. Uleiul de oregano este un ulei incredibil de puternic, care conține proprietăți fungicide. Acest lucru înseamnă că poate elimina infecții fungice atunci când sunt utilizate în mod corespunzător. Carvacrol, inhibă creșterea mai multor tipuri diferite de bacterii. Atunci când achiziționam ulei de oregano ar trebui să ne uitam sa luam un brand care conține cel puțin 70% carvacrol.

Cum eliminam ciuperca:
Tratarea ciupercii este usor cu ulei de oregano. Este o idee bună pentru a încerca uleiul de oregano inca de la primele semne de probleme ale unghiilor. Se aplica o picătură sau două de ulei si trebuie să fie masate unghile afectate de două ori pe zi, precum si unghiile din jur pentru a preveni infecția ulterioară. Pe masura ce unghia creste , infecțiil fungice ar trebui sa creasca cu ale. Dacă vedeți o secțiune mare a unei unghii ca se decoloreaza, probabil va aflati la începutul unei infecții.Incepeti masarea cu ulei pe degetele de la picioare în fiecare zi.

Bonus:
Secretele dietelor de la un dermatolog pentru o piele perfectă
În 2005, dermatologii americani au descoperit că este posibil să scapi de riduri, acnee, hiperpigmentare și chiar pielea uscată fără cosmetice scumpe.
Singurul lucru pe care trebuie să-l faceți este să includeți câteva feluri de alimente în dieta dvs.
Alimentele de origine animală sunt bogate în această vitamină. Dar este posibil să scapi de pete de pigment chiar și fără carne – trebuie doar să ai o dietă adecvată.
Vitaminele C și E și antioxidanții cum ar fi acidul ellagic și extractul din semințe de struguri vă pot ajuta să scăpați de pete de pigment.
Puteți găsi aceste elemente utile în cantități mari în citrice, căpșuni, kiwi, roșii și rodii.
Alimentele cu un indice glicemic ridicat sunt de vină din nou. De aceea, persoanele care au pielea grasă au probleme de acnee mai des.
Glandele sebacee devin mai active, ducând la blocarea porilor în care bacteriile se reproduc mai repede și provoacă inflamații.

Ce ar trebui sa faci:
O dietă specială vă poate ajuta cu problema acneei. Cel mai important lucru pe care trebuie să-l faci este să mănânci mai multe alimente cu acizi grași polinesaturați care calmează inflamația.
Pur și simplu puneți, mâncați fructe, legume, nuci, nuci, semințe de in, ulei de in, alge, fructe de mare.
Uscăciunea pielii indică atât lipsa colesterolului, cât și excesul de vitamină E în organism.
Primul motiv este în mare parte adevărat pentru vegetarieni, deoarece cele mai mari surse de colesterol sunt pește și carne.

Ce ar trebui sa faci:
Creșteți concentrația de acizi grași mononesaturați în dieta dumneavoastră. Acestea sunt cel mai bine digerate nu atunci când consumați uleiuri și suplimente nutritive, dar când aveți produse complete, cum ar fi fasole, alge, ouă, soia, avocado, arahide și alte tipuri de nuci.
Dacă nu sunteți vegetarian, încercați să consumați carne și pește în mod regulat. Cele mai bune opțiuni sunt albacrul, somonul, macrou și păstrăvul lacului.
Alcoolul cauzează deshidratarea, ceea ce duce la apariția ridurilor. Zaharul poate fi un alt motiv pentru îmbătrânirea prematură a pielii.
Glucoza pe care o conține zahărul face pielea mai puțin suplă.

Ce ar trebui sa faci:
Mai mult de 10 ani în urmă, cercetătorii americani au descoperit că antioxidanții pot face pielea mai tânără.
De exemplu, dacă mâncați alimente care conțin soia în fiecare zi, semnele de îmbătrânire a pielii vor fi aproape invizibile.
De asemenea, poate scăpa de riduri în jurul ochilor.

V-a plăcut articolul? Nu uitați să vă abonați la noutăți!




0 comentarii până acum

Trimiteți un comentariu

smiley
:)
smiley
:(
smiley
:))
smiley
:((
smiley
=))
smiley
=D>
smiley
:D
smiley
:P
smiley
:-O
smiley
:-?
smiley
:-SS
smiley
:-f
smiley
d(
smiley
:-*
smiley
b-(
smiley
h-(
smiley
g-)
smiley
5-p
smiley
y-)
smiley
c-)
smiley
s-)
smiley
d-)
smiley
w-)
smiley
:-h
smiley
:X
Arată emoticoanele smiley