Ingrediente:
- 1 cana linte
- 1 litru de apă
- 1 lingurita turmeric
- 1 linguriță semințe de chimion
- 4 linguri ulei
- sare după gust
- 1 legătură pătrunjel sau mărar proaspăt
Mod de preparare:
Spălați lintea în câteva ape și scurgeti-o. Adăugați 1/2 linguriță turmeric și apă. Puneți capacul și dați drumul la foc. Aduceți mai întâi la punctul de fierbere pe foc mediu-mare, apoi, când oala începe să fâsâie, micșorați flacăra la mediu. Fierbeți cel puțin 20 de minute. Stingeți focul și așteptați să se elibereze presiunea. Scoateți capacul și băgați mixerul vertical în oală. Mixați 1 minut. Adăugați restul condimentelor și amestecați bine.
Poftă bună!
V-a plăcut articolul? Nu uitați să vă abonați la noutăți!
0 comentarii până acum
Trimiteți un comentariu