De cele mai multe ori beau laptele vegetal simplu, neîndulcit, doar amestec nucile/semințele cu apă și îl beau ca atare, dar uneori mi se face poftă de ceva mai aromat, așa că adaug în el minuni de condimente și arome pentru a obține gustul dorit.
Ingrediente pentru două porții:
- 25 migdale hidratate minim 6-8 ore
- 2 linguri de semințe de floarea soarelui hidratate minim 2 ore
- 400 ml apă
- 2 lingurițe pudra de roșcove
- 1/4 linguriță nucșoară
- 1/2 lgt scorțișoară
- 1/2 lgr pudra de vanilie
- 2 curmale mari
Mod de preparare:
Puneți în blender migdalele și semințele de floarea soarelui hidratate, împreună cu 400 ml apă și amestecați 1-2 minute până la omogenizare.
Strecurați laptele de pulpă, folosind un săculeț special.
Puneți laptele în blender împreună cu restul ingredientelor, mixați 1 minut. Dacă doriți să fie mai dulce, mai adăugați curmale.
Poftă bună!
V-a plăcut articolul? Nu uitați să vă abonați la noutăți!
0 comentarii până acum
Trimiteți un comentariu