Ingrediente :
- 100 gr. cocos răzuit uscat
- 80-100 grame semințe de cânepă
- 2 linguri cacao sau pudra de roșcove
- 1/2 linguriță vanilie
- 2-3 linguri miere sau sirop de agave
- 2 linguri ulei de cocos netopit
- 1-2 lingurițe cacao sau pudra roșcove
- 1-2 linguri sirop de agave
Mod de preparare:
Se prepară toppingul astfel: se topește untul de cocos și se amestecă cu îndulcitorul și cu pudra de roșcove.
Se amestecă toate ingredientele într-un bol, în afară de cele pentru topping. Aproape 3/4 din topping se adaugă în compoziția de mai sus și se încorporează bine totul cu ajutorul unei spatule sau linguri. Compoziția se așează în forme rotunde de inox sau pahare. Deasupra se pune toppingul rămas de ciocolată sau se presară pudra de roșcove.
Timp de preparare : 15 min.
Poftă bună!
V-a plăcut articolul? Nu uitați să vă abonați la noutăți!
0 comentarii până acum
Trimiteți un comentariu