Ustensile:
Robot de bucătărie și aparat de făcut spaghete
Ingrediente:
2 dovlecei verzi de mărime medie, nu foarte subțiri
1 lingură de cremă de brânză, reţeta aici
2 bucăți de roșii uscate la soare și înmuiate în apă pentru 2 ore
1 cățel de usturoi
10 măsline negre uscate, tăiate mărunt
1 roșie mică
sare de Himalaya
câteva frunze de busuioc
Mod de preparare:
Spaghetti:
Dovleceii de spalaă și se curaţă de coajă. În cazul în care ei provin de la o sursă foarte sigură, de exemplu grădină proprie, și nu sunt absolut deloc tratați cu insecticide se pot consuma direct cu coajă. Se dau prin mașina de "spaghete" și se pun într-un bol de sticlă.
Sosul:
Se pune în robotul de bucătărie pasta de brânză, roșiile uscate la soare, usturoiul, un praf de sare și se procesează până devine o pastă uniformă. La nevoie se mai adaugă puțină apă.
Sosul astfel obținut se toarnă peste "spaghetti", se adaugă măslinele și se amastecă. Roșia tăiată mărunt se presară în farfurie, deasupra spaghetelor. Se ornează cu busuioc proaspăt și se consumă că atare!
V-a plăcut articolul? Nu uitați să vă abonați la noutăți!
0 comentarii până acum
Trimiteți un comentariu