Ingrediente:
- 1 linguriță extract de vanilie
- 1 lingură zahăr brun
- 1 linguriță scorțișoară
- 8 linguri semințe de chia
- 2 linguri sirop de agave
- 500ml lapte de caju neîndulcit
Pentru nucile pecan:
- 2 linguri sirop de arțar
- 2 linguri extract de agave
- puțină sare
- 95g nuci pecan zdrobite
Metoda de preparare:
Într-un bol de mărime medie, amestecați laptele de caju, semințele de chia, extractul de agave, zahărul brun, scorțișoara și vanilia.
Acoperiți și lăsați-l să stea peste noapte la frigider. Ca să faceți nucile pecan caramelizate, amestecați siropul de arțar, extractul de agave și sarea într-o tigaie. Aduceți amestecul la temperatura de fierbere și apoi scoateți de pe foc. Puneți nucile pecan peste budincă și amestecați-le.
Pentru servire, pune nucile pecan peste budincă.
Poftă bună!
V-a plăcut articolul? Nu uitați să vă abonați la noutăți!
0 comentarii până acum
Trimiteți un comentariu