Cine nu adoră ciocolata?
Prefer să fac în casă ciocolata raw, pentru că durează foarte puțin tot procesul, e simplu de preparat și este super gustoasă și fină. Mă duce cu gândul la delicioasele trufe care se topesc în gură.
Pentru o formă cu 15 bomboane, am folosit:
Ingrediente:
- 90 g ulei de cocos topit (sau de cacao)
- 45 sirop de arțar (sau alt îndulcitor natural)
- 15 g cacao
- 10 g pudră de roșcove raw
- (opțional) 3/4 linguriță pudră de vanilie
- (opțional) cacao nibs
Mod de preparare:
Amestecați toate ingredientele într-un bol, cu un tel, până se omogenizează. Turnați compoziția în forme și băgați-o la congelator minim 30 minute.
Poftă bună!
V-a plăcut articolul? Nu uitați să vă abonați la noutăți!
0 comentarii până acum
Trimiteți un comentariu